RadiosRadiOs Facebook finner du her ved å klikke på denne teksten


RadiOs midlertidig av luften, no er vi på luften igjen!

Vi var av luften i dag for en periode grunnet planlagt vedlikehold på strømnettet.


Bingo

På grunn av en missforståelse så ble det ingen bingosending i går noe vi beklager på det sterkeste. Det ble heller ikke varslet at det ikke ble noen bingosending da det var planlagt sending men de som skulle ha sendingen har trolig ikke fått riktig beskjed.30 år med RadiOs på luften nå også på nett og mobil


RadiOs hadde stiftelsesmøte i februar 1989. 3. april 1989 kunne de ønske velkommen til den første sendingen, i lokalene oppe i den gamle vaktmesterboligen ved Fjellheim.


Det var Arne Johan Sælen som sammen med ordfører Ole Håkon Lunde (H), som kunne ønske velkommen til den første direktesendingen 3. april 1989.


Den gangen var det noen få programmer som gikk på direkten, mens veldig mange program ble tatt opp på forhånd. Den gangen var det spolebåndspiller som ble brukt til å ta opp med.


Flere frekvenser

RadiOs sendte de første årene bare på frekvensen 103,2 mhz. Senere kom det en omformer opp på Hjortåsen i Strøno, noe som gjorde at det også var mulig å høre på radioen på 101,1 mhz. Da Bjørnefjorden Nærkringkasting ble lagt ned, overtok RadiOs frekvensen deres, 105,1 mhz.


Arne Aarseth var den første redaktøren i RadiOs. Han laget også den populære programserien «Rockens historie», som gikk ukentlig i flere år.


Mange programmer

I dag er det Terje Hatvik som er redaktør. Han kjører også ukentlig flere av aktueltsendingene som går på formiddagen alle hverdager (repriser på ettermiddag og kveld).


RadiOs har klart seg bra gjennom de 30 årene, men med noen rolige perioder underveis. I dag leverer radioen kanskje den bredeste sendeflaten de har hatt i løpet av de 30 årene radioen har eksistert.Uansett hvor du sitter så ønsker vi å lage en hyggelig radio - hilsen fra oss i redaksjonen.


Musikknytt

Programleder Jan Petter Svendal

Tirsdager kl 14, fredag kl 14 og lørdag kl 19

I programmet presenteres i løpet av en halvtime, nyere musikk som er kommet ut i det siste. I programmet får lytteren en kort info om artist og låt, men det er først og fremst musikken som dominerer sendingen.RadiOs Aktuelt

Programledere Jan Petter Svendal og Terje Hatvik


Alle hverdager kl 12. Reprise kl 17 og 22.*

I aktuelt får lytteren nyheter fra Os og kommunene rundt Bjørnafjorden. I sendingen får du reportasjer og intervjuer med folk ute i bygden, men også

gjester i studio.

Om fredagen ca kl 12.30 kommer ordføreren i Os og presenterer nytt fra kommunen i ordførerens kvarter.


* ikke fredag klokken 22
Last ned fra Google Play eller les mer på "LYTTE"

Anroid RadiOs Player

RadiOs – din lokalradio

Øyro 37 - Postboks 234, 5202 OS

Telefon: 56301430 E-post: redaksjonen@radios.no

Org Nr. 976949595 Kontonummer: 5270 05 23861

Copyright © RadiOs FM103

Ansvarlig redaktør: